Acedoc facilita a les empreses la recerca de persones adequades a les seves necessitats. En aquest sentit, oferim la possibilitat de col·laborar en la millora de les oportunitats de les persones i, alhora, donar resposta a les necessitats empresarials, apropant els treballadors a les empreses per afavorir la seva inserció.

Comptem amb una xarxa d’empreses col·laboradores a través de les quals captem ofertes de llocs vacants en els diferents àmbits professionals adients al perfil de les persones usuàries participants en els diferents programes i projectes de l’entitat.

Amb la col·laboració amb aquesta iniciativa s’afavoreix la responsabilitat social de l’empresa i la seva implicació amb la societat.

Borsa de treball

Preselecció de persones en funció del perfil requerit del lloc de treball vacant i derivació de les candidatures de les persones que cerquen feina i que participen en els programes que duem a terme, per tal que puguin participar del procés de selecció de l’empresa.

Suport en la selecció de persones

L’entitat presta serveis personalitzats a les empreses de la nostra àrea d’influència que pot oferir llocs de treball, en l’anàlisi i descripció del lloc de treball, la captació, registre i difusió de les ofertes, selecció i incorporació de la persona proposada en l’organització, suport en les diferents etapes d’inserció, seguiment, etc. així com altres serveis orientats a l’empresa com estudi de clima, anàlisi i valoració de llocs de treball, …

 Per a sol·licitar aquest servei i demanar més informació

Podeu adreçar-vos a la nostra oficina, correu electrònic o telèfon (àrea d’intermediació i prospecció empresarial).

Assesorament en projectes de RSC

Acedoc ofereix assessorament a totes aquelles empreses interessades en portar a terme projectes de responsabilitat social i vulguin contribuir a la realització d’activitats que generin impacte social en l’entorn de la comunitat on operen. Algunes de les activitats en les que assessorem a les empreses són integració treballadors amb vulnerabilitat social, assessorament compliment LISMI, voluntariat corporatiu, etc.

La RSE és un model gestió de les empreses i organitzacions que va més enllà del compliment de la normativa vigent i que està basat en criteris responsables a nivell econòmic, social i ambiental, orientat, d’una banda, a incrementar la competitivitat, fomentar el seu desenvolupament sostenible, i, alhora, contribuir en la construcció d’una millor societat.

Per a sol·licitar aquest servei i demanar més informació

Podeu adreçar-vos a la nostra oficina, correu electrònic o bé telèfon (àrea d’intermediació i prospecció empresarial).